Blažim Sport - míče
Drobečková navigace

Blažim Sport > STOLNÍ TENIS - 20. kolo

STOLNÍ TENIS - 20. kolo



Datum konání:
5.3.2024

Tygři - další úspěšná mise na půdě soupeře, a náš plán na udržení soutěže se pomalu začíná plnit. Zdobí nás kolektivní výkon, kdy je důležitý každý vyhraný zápas. Ondra je nejenom naše jednička, ale je jednička v celkovém žebříčku soutěže. Roman s Jirkou jsou stabilní ve svých výkonech, a dobře jim sekunduje Pavel, který se v sestavě zabydlel a podává čím dál lepší výkony. Pavel s Ondrou dosáhli z deseti odehraných zápasů ve čtyřhře 80% úspěšnost. To je u nás parádní výkon, když vezmeme v potaz, že jsme nikdy čtyřhry nepilovali, a spoluhráči se často střídají. 
A ještě trochu statistiky. Po podzimní části jsme byli beznadějně poslední, a v prozatím proběhnuté jarní části se o první místo dělíme s Lubencem. Tomu se říká "pořádnej jarní fičák". Tak chlapi ještě kousek, a to jarní tažení pořádně na sportovním plesu oslavíme...

Kačeři - tak základ úspěchu bylo, že jsme po třetí v sezóně vyhráli obě čtyřky. Po dlouhé době mohl hrát opět Radek, a i když je znát, že má letos herní deficit, získal důležité tři body. Robert to má poslední dobou složitější, protože je pracovně vytížený, a jezdí domů pozdě. Vlastně hodí sprchu, a frčí na zápas. Pak je znát únava, ale je velký bojovník, nevynechá zápas a získal dva body. U mě už se neprojeví ani "falešná forma", takže klukům moc nepomůžu. Nakonec Zdeněk, tradičně ho stavíme na závěr, a tentokrát, kdy se už mluvilo o remíze, ve třech setech zdolal Hubáčka, a získal desátý bod. Protože jsou v Telcích rozdělený herny hrál na pohodu, protože si myslel, že desítku jistí Robert.

 

TYGR.gif4.3.2024       SKST Baník Most F - Tygři              7 : 11

ZÁPIS                  TABULKA

 

VESELÝ KAČER.png6.3.2024       TJ Sokol Telce A - Kačeři          8 : 10

 ZÁPIS                  ZÁPIS

 

 

PŘÍŠTÍ KOLO

 

TYGR.gif13.3.2024 v 18.00 hodin

Tygři - TJ Klášterec nad Ohří A

 

VESELÝ KAČER.png14.3.2024 v 18.00 hodin

Kačeři - Tělovýchovná jednota Smolnice B