Blažim Sport - míče
Drobečková navigace

Blažim Sport > STOLNÍ TENIS - XXII. kolo

STOLNÍ TENIS - XXII. kolo



Datum konání:
3.4.2022

POSLEDNÍ KOLO

Dá se říct, že jsme docílili historické mety, i když Tygři si už kraj vyzkoušeli. Tentokrát máme postup obou našich týmů. Teď nás příští sezónu čeká těžký úkol soutěže udržet.

Tygři - na poslední zápas nastoupili spíše Kačeři, protože zasáhli pracovní a "fotbalové povinnosti", a tak si členové týmu Kačerů mohli vyzkoušet hru s budoucím soupeřem. Vzali to zodpovědně, protože i když byl postup už jistý, přeci jenom jako Kačeři ve čtvrtek, nechtěli zakončit soutěž porážkou.

Kačeři - mise splněna. I když postup do OP I byl jistý, přece jenom zakončení sezóny porážkou by nebylo ono. Potrápil nás Duchoň, ta jeho "chemie" byla dost nepříjemná. Jinak jsme šli od začátku za svým cílem, zakončit poslední zápas vítězstvím. Mě se tentokrát oproti Zdeňkovi dařilo, no a opory Jarda a Robert bodovali 100%.

Odkaz na stránky glosátora soutěže Aloise Studenovského

 

TYGR.gifOÚ Blšany u Loun A - Tygři             7 : 11

TABULKA                ZÁPIS

 

 

VESELÝ KAČER.png     OÚ Blšany u Loun B - Kačeři             4 : 14

     TABULKA                 ZÁPIS

 

TURNAJ O MISTRA BLAŽIMI

Tak hned po skončení sezóny jsme připravili tradiční turnaj. Bude to hodně zajímavý, protože někteří hráči výkonnostně poskočili nahoru, a můžou potrápit Ondru a Jirku. Poslední slovo také neřekl Roman a Jarda. Přejeme všem účastníkům hodně sportovních úspěchů.